Begrafenisondernemers in Gelderland


Begrafenisverzorging Pul | Ermelo

Sinds 2004 is Begrafenisverzorging Pul van start gegaan. De drijfveer hiervoor was vooral het dienend bezig zijn in tijden van verdriet. Juist in deze dagen van afscheid nemen moet er veel geregeld worden. Wij verlenen hierbij graag onze hulp.

We verzorgen, om principiële redenen, uitsluitend begrafenissen, en geen crematies. Maar toch richten wij ons zeker op een brede kring. Iedereen wordt op een respectvolle wijze geholpen, ongeacht welke religieuze achtergrond men heeft. Ook mensen zonder religie kunnen wij van dienst zijn, waarbij wij dan voor de invulling van een afscheidsplechtigheid een beroep kunnen doen op een gediplomeerde uitvaartbegeleidster.

Respect voor uw wensen, dat is ons uitgangspunt. Bent u ergens lid, ook dan kunnen wij de begrafenis voor u verzorgen. Bijna alle verzekeringsmaatschappijen keren het verzekerde bedrag, of een groot gedeelte ervan uit. Om u de gelegenheid te geven uw wensen op te schrijven, hebben wij wilsbeschikkingsboekjes voor u beschikbaar. Deze kunnen, altijd vrijblijvend, opgevraagd of gedownload worden. Wilt u liever een persoonlijk gesprek, zonder verplichtingen, ook dat is zeker mogelijk.


Luister hier naar het interview met Karel Pul


Korpersteeg 24a

3853 LD Ermelo

Bezoek de website van onze

Begrafenisonderneming

Bezoek de website van ons

Uitvaartcentrum


Uk kunt ook het onderstaande formulier even invullen. Na ontvangst hiervan nemen wij zo spoedigt mogelijk contact met u op.