Branche-organisaties


De uitvaartbranche kent een aantal belangrijke organisaties.

Voorlichting, gespecialiseerde en vakgerichte opleidingen, keurmerken en cursussen, organisaties waar zowel de consument als de branchegenoten veelal dankbaar gebruik van maken.

Met de directie en/of leidinggevenden van een aantal organisaties zullen wij interviews over hun doelgroep en werk gaan maken en hen aan de bezoekers van onze site zo voorstellen.Best trots stel ik aan u voor aan onze collega Orlanda Adams.

Orlanda was samen met een vriendin de bedenkster van Remember Me. Zij heeft binnen een relatief korte periode een informatiebron weten te realiseren waar velen ontzag voor hebben.

Vanuit haar informatiecentrum in Rotterdam heeft Orlanda kans gezien om niet alleen een grafisch aantrekkelijke website te presenteren én in stand te houden waarin waardevolle en unieke redactionele informatie wordt geschreven, maar ook tot op de dag van vandaag met een grote regelmaat samen met haar redactie-team zinnige en waardevolle uitvaart-informatie te blijven presenteren.


Peter van Schaik, de bedenker van Uitvaart.nl en al héél wat jaartjes mijn gewaardeerde collega

Toen nog lang niet alle ondernemers een fax hadden, maar zodra die kwam het faxnummer letterlijk overal kenbaar maakten had Peter van Schaik al ervaring opgedaan met het Internet.

Hij bezat toen ook al e-mail maar kon nog lang niet iedereen een mailtje sturen, omdat de fax  nog zo goed werkte, het lijkt gisteren.

Peter is vooruit blijven kijken en is de ontwikkeling met de digitale snelweg haast voor gebleven en heeft de uitvaartbranche een absoluut goede dienst bewezen met zijn informatie voorziening, niettegenstaande de vele eendagsvliegen die tot op de dag van vandaag net zo snel komen als weer gaan maar nimmer een échte affiniteit met de branche hebben gehad of zelfs willen krijgen.