Uitvaart-fotografie Mijn Laatste Ik

De dagen na de crematie of begrafenis dringt het langzaam tot je door dat het afscheid definitief is.

Leefde je ervoor nog naar de uitvaart toe, nu is er alle ruimte voor besef en je emoties. Nabestaanden halen veel troost uit foto’s van de plechtigheid en ervaren steun door het zien van de mooie beelden van deze bijzondere dag.

Veelzeggende details leggen subtiel de warme herinneringen vast. Er is veel langs je heen gegaan, maar na het zien van de foto’s heb je toch het gevoel dat je de dag meer beleefd hebt.

Foto’s bekijk je ook eenvoudig met anderen, op jullie tempo. Samen napraten over de dag, herinneringen ophalen aan de overledene; met een fotoalbum erbij kom je makkelijk tot een fijn gesprek.


Maak nader kennis met Diana en luister naar het gesprek met haar.


Video reportage en/of de uitvaart streamen

Een uitvaart van een dierbare wilt u bijwonen, maar dat gaat niet altijd. Vanwege de afstand of immobiliteit. Mijn laatste ik heeft dé manier gevonden om de uitvaart alsnog te kunnen bijwonen namelijk, de uitvaartdienst live volgen via internet door middel van een live-stream.

Diana Smit vertelt over de mogelijkheden om de uitvaart op video vast te leggen, maar ook om de uitvaart wereldwijd te kunnen volgen.


Zullen we persoonlijk kennismaken, zodat we samen kunnen kijken hoe we voor jou een dierbare herinnering in beeld kunnen maken? Bel of mail me voor het maken van een afspraak of vul onderstaand formulier in, zodat ik contact kan opnemen met jou.


Mozartweg 11

1323 AV Almere

06 52 01 29 50